Zeevracht

Importeren of exporteren? Dan is zeevracht vaak de voordeligste oplossing. Zeker als u kiest voor bemiddeling door CargoTrade. Wij bieden u een netwerk van toonaangevende zeevrachtspecialisten. Hierdoor kunnen we uw lading tegen een concurrerende prijs afleveren op elke gewenste plaats ter wereld.

Bekijk diensten Snelle Offerte

 

Bij ons kunt u ook uw transport voor de volledige waarde van de goederen verzekeren.
Meer weten over onze transportverzekering?

Zeevracht

Zeevracht naar alle grote havens van de wereld

Importeren uit het verre oosten? Exporteren naar Latijns-Amerika? CargoTrade is thuis in de wereldhavens en zorgt ervoor dat uw zeevracht op de juiste bestemming aankomt. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde zeevrachtspecialisten en kunnen uw lading verschepen van en naar elke haven ter wereld.
Gratis transportplan

Stukgoederen, containers of speciaal transport

Daarbij maakt het niet uit wat u wilt vervoeren. Of het nu gaat om een deellading voor een container (LCL) of meerdere volledig gevulde containers (FCL). Ook roll-on/roll-offtransport, stukgoedtransport en speciaal zeevracht behoren tot de mogelijkheden. En natuurlijk regelen we als u dat wilt ook de douaneformaliteiten, zoals het in- en uitklaren van uw vracht.

Advies of een offerte voor uw zeevracht

Is zeevracht nieuw voor u of twijfelt u wat de beste transportmethode voor uw vracht is? CargoTrade adviseert u graag over de zeevrachtoplossing die bij u past. Als u liever direct een scherpe offerte wilt ontvangen, regelen we dat natuurlijk ook. Vraag hem vandaag nog aan!

Snelle offerte?

 

 

Uitgebreide offerte?

Wilt u niet een snelle indicatie, maar een gedegen uitgewerkte offerte? Gebruik dan ons offerteformulier:

Vraag offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen