Geen zorgen dankzij onze transportverzekering

999 van de 1.000 transporten die we verzorgen verlopen volgens het boekje. Maar het kan altijd een keer misgaan. Onderweg of bij het laden en lossen. Gelukkig zit u ook dan goed bij CargoTrade. Dankzij onze basis of aanvullende goederentransportverzekering. Dat geeft rust!

 

Snelle Offerte

Transportverzekering

Basis transportverzekering volgens AVC- en CMR-condities

CargoTrade hanteert standaard de nationale AVC condities (binnenland) en internationale CMR condities (buitenland) voor uw transport. Dat betekent dat u bij schade of diefstal recht heeft op vergoeding van de goederen. De maximale schadevergoeding bedraagt in 2018 bij binnenlands transport € 3,40 euro per kilo en bij buitenlands transport SDR 8.33 (€ 9.35 ) per kilo.
Gratis transportplan
 

Aanvullende transportverzekering voor extra zekerheid

Wilt u meer zekerheid, bijvoorbeeld omdat u dure grondstoffen of waardevolle producten vervoert? Geen probleem. We bieden u bij CargoTrade namelijk de mogelijkheid om de volledige waarde van uw goederen te verzekeren. Ook de risico’s van eventuele retourzendingen dekken we graag voor u af. Zo’n verzekering met all-risk dekking is maatwerk. Benieuwd naar het tarief? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een goederentransportverzekering die aansluit bij uw wensen. U heeft al een All-Risk verzekering vanaf € 60,= per zending.

Snelle offerte voor uw verzekering?

 

 

Uitgebreide offerte?

Wilt u niet een snelle indicatie, maar een gedegen uitgewerkte offerte? Gebruik dan ons offerteformulier:

Vraag offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen