Transporteurs

Transportpartner van CargoTrade worden?

CargoTrade is dé transportbemiddelaar voor Nederlandse mkb- en handelsbedrijven. Via een netwerk van gespecialiseerde transporteurs, distributeurs en vervoerders bieden we logistieke oplossingen op maat. Denkt u dat uw transportbedrijf een aanvulling is op ons logistieke netwerk? Dan komen we graag met u in contact.

Wij gaan voor langdurige samenwerkingen

Bij CargoTrade geloven we in de kracht van specialisatie. Wij zoeken geen allrounders, maar transportbedrijven die écht goed zijn in wat ze doen.Voor ons zijn klanten belangrijk en wij koesteren ook onze transporteurs. Omdat wij vinden dat zij recht hebben op een eerlijke prijs, waardoor men de beste service kan bieden.
Specialisten in groupagetransport, uitblinkers in koel-vriestransport, of transporteurs die zich helemaal focussen op één of meerdere landenbestemmingen. Met zulke transporteurs gaan we lange termijn relaties aan. Daarbij hechten we waarde aan volumebundeling en eerlijke prijzen, zodat ook u kunt investeren.

Maak vandaag nog een kennismakingsafspraak

Bent u de transportspecialist die ons kan overtuigen van uw logistieke meerwaarde voor onze klanten? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek met CargoTrade.

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen