Luchtvracht

Schrikt u ook vaak terug van de rompslomp en hoge tarieven voor luchtvracht? Het kan anders! Cargotrade bemiddelt en ontzorgt in internationaal luchttransport. Door ons uitgebreide netwerk van luchtvrachtspecialisten kunnen we uw producten of goederen snel, voordelig en zorgeloos transporteren. Van vliegveld naar vliegveld of zelfs van deur naar deur!

Bekijk diensten Snelle Offerte

 

Bij ons kunt u ook uw transport voor de volledige waarde van de goederen verzekeren.
Meer weten over onze transportverzekering?

Luchtvracht

Razendsnel luchtvracht van en naar alle grote vliegvelden

Luchtvracht is de snelste vorm van internationaal transport, maar wel een zeer complexe. Voordat uw lading vleugels krijgt, moet aan tal van voorwaarden voldaan zijn. CargoTrade weet dankzij samenwerking met gerenommeerde luchtvrachtspecialisten hoe we uw goederen of producten snel en tegen de beste prijs op de juiste bestemming krijgen. Waar ook ter wereld!
Gratis transportplan

Van vliegveld naar vliegveld of van deur naar deur

Of het nu gaat om reguliere luchtvracht, speciale zendingen, bederfelijke producten of gevaarlijke goederen; CargoTrade zorgt voor een transportoplossing die bij u past. Van vliegveld naar vliegveld of rechtstreeks van uw magazijn naar uw afnemer. Ook ondersteunen we u met douaneformaliteiten, zoals invoer- of uitvoeraangiftes, het opmaken van exportdocumenten en ‘veilig-verklaringen’.

Advies of een offerte voor uw luchtvracht

Is luchtvracht nieuw voor u of vraagt u zich af welke transportmethode de beste voor uw zending is? CargoTrade denkt met u mee over een passende logistieke oplossing. Natuurlijk kunnen we u ook voorzien van een razendsnelle offerte. Neem vandaag nog contact op om uw luchtvrachtwensen door te nemen.

Snelle offerte?

 

 

Uitgebreide offerte?

Wilt u niet een snelle indicatie, maar een gedegen uitgewerkte offerte? Gebruik dan ons offerteformulier:

Vraag offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen