Koeling transport

CargoTrade is uw partner voor transport in binnen- en buitenland waarbij wij diverse services bieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor koeling transport, waarbij wij de te transporteren goederen uiterst zorgvuldig van het begin naar het eindpunt brengen. CargoTrade beschikt over een eigen wagenpark dat zoal bestaat uit voertuigen specifiek voor geconditioneerd transport. CargoTrade biedt geconditioneerd transport vanaf -25 graden celsius tot +25 graden celsius. Eventueel in compartimenten met verschillende temperaturen. Vraag vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan voor een transportoplossing op maat.

Bekijk diensten Gratis transport plan

CargoTrade is uw partner voor transport in binnen- en buitenland waarbij wij diverse services bieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor koeling transport, waarbij wij de te transporteren goederen uiterst zorgvuldig van het begin naar het eindpunt brengen. CargoTrade beschikt over een eigen wagenpark dat zoal bestaat uit voertuigen specifiek voor koeling transport.

Hierdoor heeft u de garantie dat de goederen in de gewenste kwaliteit op het afleveradres arriveren. Bederfelijke goederen worden in een gecontroleerde atmosfeer door CargoTrade vervoerd. Hierdoor zal er geen onnodig kwaliteitsverlies optreden, waardoor u er zeker van bent dat de verzending op de juiste manier uitgevoerd wordt.

De transportmogelijkheden voor koeling transport gaan bij CargoTrade zelfs verder dan dat. Zo kunnen wij goederen in verschillende compartimenten vervoeren, waarbij verschillende temperaturen te regelen zijn. Naast koeling transport kan u tevens bij CargoTrade terecht voor gecontroleerd verwarmd transport.

Contact Gratis advies

Diverse mogelijkheden binnen koeling transport

CargoTrade werkt met de beste koel- en verwarmingssystemen om zo de hoge kwaliteit van het transport te waarborgen. Doordat wij zowel koeling transport kunnen verzorgen in verschillende compartimenten alsook verwarmd transport, heeft u aan ons een ervaren en bekwame partner voor het transporteren van geconditioneerde goederen. U koeling transport kan tot -25 graden Celsius en verwarmd transport tot +25 graden Celsius. Voor koeling transport is bekwaamheid een vereiste. Onze chauffeurs beschikken over de juiste diploma’s en worden continu bijgeschoold wat betreft veranderingen in de regelgeving. Hiermee houden wij onze chauffeurs scherp en dat betekent voor u de beste kwaliteit in koeling transport evenals verwarmd transport. Wilt u geadviseerd worden? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Offerte aanvragenGratis transport plan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen