Groupage

Kleinere zendingen snel en toch voordelig naar de juiste bestemming? Kies voor groupagetransport via CargoTrade. Wij bundelen grote transportvolumes en zijn dagelijks onderweg naar tal van Europese bestemmingen. Profiteer ook van onze voordelen in transport en onze persoonlijke service. Vraag direct een offerte aan!

Bekijk diensten Snelle Offerte

 

Bij ons kunt u ook uw transport voor de volledige waarde van de goederen verzekeren.
Meer weten over onze transportverzekering?

Groupage

Groupagetransport in Nederland en Europa

Kleine zending(en) vervoeren? Besparen op uw voorraadkosten door minder voorraden aan te houden? Kies dan voor groupagetransport via CargoTrade. Wij combineren dagelijks deelladingen pallets en stukgoederen voor bestemmingen in Nederland en heel Europa. Door slimme volumebundeling bent u verzekerd van een scherpe transportprijs! We kunnen groupage-zendingen overigens ook via gekoeld transport bij uw bestemming bezorgen.

Cargotrade heeft een uitgebreid netwerk en is dé specialist voor wat betreft groupage transporten in Nederland en daarbuiten. Wij regelen transporten van en naar: België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Engeland! Benieuwd naar meer informatie? Vul dan het formulier hieronder in, of bel ons direct.

Vraag nu een offerte aan voor groupagetransport

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Dan krijgt u van ons binnen 24 uur een duidelijke, all-in prijsopgave. Liever eerst even kennismaken? Ook dat is mogelijk. We komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van groupagetransport door te nemen.

Snelle offerte?

 

 

Uitgebreide offerte?

Wilt u niet een snelle indicatie, maar een gedegen uitgewerkte offerte? Gebruik dan ons offerteformulier:

Vraag offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen