Gekoeld transport

U bent op zoek naar een partij die weet wat het is om gekoeld transport te verzorgen voor bijvoorbeeld uw bloemen, planten of bepaalde voedingsartikelen? Gekoeld transport vraagt namelijk om flexibiliteit, een strakke planning, snelheid en professionaliteit. Bij CargoTrade bent u hiervoor aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring weten wij namelijk als geen ander wat er voor nodig is om uw product in optimale conditie van punt A naar punt B te vervoeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gekoeld transport? Vraagt u hier dan een gratis transportplan aan of een offerte op maat.

Bekijk diensten Gratis transportplanOfferte

Gekoeld transport; Snelle levering voor een scherpe prijs

Bij CargoTrade hechten we waarde aan vertrouwen tussen onze klanten en onszelf. Daarom heeft u bij CargoTrade voor uw gekoeld transport altijd één vaste contactpersoon om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden, doen we bij Cargo wat we beloven en zorgen we altijd dat we scherp geprijsd zijn. Bij CargoTrade geldt ook het motto: afspraak is afspraak. Onder andere door samenwerking met de door ons zorgvuldig uitgezochte lokale transportpartners zorgen wij ervoor dat uw gekoeld transport altijd op het gewenste moment op de juiste plaats van bestemming komt. Ongeacht of dit het binnenland of het buitenland betreft.

Wij proberen ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte transportoplossingen. Al gaat het om gekoeld transport, groupagetransport of pallettransport. U kunt van één ding zeker zijn. Bij CargoTrade krijgt u wat u vraagt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vraag een offerte aan en ervaar het zelf.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen