Gekoeld transport

U bent op zoek naar een partij die weet wat het is om gekoeld transport te verzorgen voor bijvoorbeeld uw bloemen, planten of bepaalde voedingsartikelen? Gekoeld transport vraagt namelijk om flexibiliteit, een strakke planning, snelheid en professionaliteit. Bij CargoTrade bent u hiervoor aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring weten wij namelijk als geen ander wat er voor nodig is om uw product in optimale conditie van punt A naar punt B te vervoeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gekoeld transport? Vraagt u hier dan een gratis transportplan aan of een offerte op maat.

Bekijk diensten Snelle Offerte

 

Bij ons kunt u ook uw transport voor de volledige waarde van de goederen verzekeren.
Meer weten over onze transportverzekering?

Gekoeld transport; Snelle levering voor een scherpe prijs

gekoeld transportBij CargoTrade hechten we waarde aan vertrouwen tussen onze klanten en onszelf. Daarom heeft u bij CargoTrade voor uw gekoeld transport altijd één vaste contactpersoon om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden, doen we bij Cargo wat we beloven en zorgen we altijd dat we scherp geprijsd zijn. Bij CargoTrade geldt ook het motto: afspraak is afspraak. Onder andere door samenwerking met de door ons zorgvuldig uitgezochte lokale transportpartners zorgen wij ervoor dat uw gekoeld transport altijd op het gewenste moment op de juiste plaats van bestemming komt. Ongeacht of dit het binnenland of het buitenland betreft.

De goederen die wij onder andere vervoeren zijn:

  • Bloemen en planten
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Zuivelproducten

Wij proberen ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte transportoplossingen. Al gaat het om gekoeld transport, groupagetransport of pallettransport. U kunt van één ding zeker zijn. Bij CargoTrade krijgt u wat u vraagt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vraag een offerte aan en ervaar het zelf.

Snelle offerte?

 

 

Uitgebreide offerte?

Wilt u niet een snelle indicatie, maar een gedegen uitgewerkte offerte? Gebruik dan ons offerteformulier:

Vraag offerte aan

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen