Bloementransport

U bent op zoek naar een partij voor bloementransport die snapt dat bloemen en planten gevoelige producten zijn. Elk type bloem heeft andere eisen en dat maakt bloementransport specialistisch werk. CargoTrade snapt dit en beschikt over de knowhow om uw bloemen in optimale conditie van punt A naar punt B te vervoeren. Als u kiest voor CargoTrade kiest u voor bloementransport van hoogstaande kwaliteit. Zo biedt CargoTrade u de mogelijkheid tot geconditioneerd transport, waarbij elke type bloem op de juiste temperatuur vervoerd kan worden. In een vrijblijvend adviesgesprek spreken we graag de mogelijkheden met u door. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen .

Vrijblijvende Offerte Gratis Transportplan

Uw Bloementransport, snel geleverd tegen gunstige tarieven

Bij CargoTrade hechten we veel waarde aan duidelijkheid. U heeft voor uw bloementransport dan ook altijd één vast contactpersoon en geldt bij ook het motto: afspraak is afspraak. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u dan ook graag op weg. Bovendien werkt CargoTrade snel. Dus ook voor eventuele ad hoc ritten.
Onder andere door de intensieve samenwerking met lokale transportpartners zorgen wij ervoor dat uw bloementransport altijd op het gewenste moment op de juiste plaats van bestemming komt. Laat uw transport snel, efficiënt en goedkoop regelen door CargoTrade.

 

Bloemen en plantentransport

CargoTrade gaat natuurlijk verder dan alleen bloementransport. CargoTrade kan uw gehele bloemen -en plantentransport verzorgen en wij zijn dan ook graag uw oplossing voor bloemen -en plantentransport binnen heel Europa. Bij CargoTrade vindt u niet alleen expertise, maar ook betrouwbaarheid en een uitstekende service. Wij nemen u namelijk alle bijkomende zaken uit handen. Verzendklaar maken, douaneafhandeling, verzekeringen en cmr-vrachtbrieven zijn geen zaken waar u zich mee bezig hoeft te houden. Benieuwd wat CargoTrade voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis Transportplan

 

Gratis transportplan

Vraag vrijblijvend een gratis transportplan op maat aan en ontvang de beste condities en tarieven.

Offerte voor de beste prijs

We kunnen u direct een scherpe offerte toezenden.
Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen